Onze visie: eenvoud van bediening

In de tachtiger jaren was Oudotronic één van de pioniers op het gebied van computergestuurde regelsystemen. Vandaag de dag is Oudotronic een klantgerichte organisatie, waar creatieve teams werken aan de ontwikkeling en levering van digitale regelsystemen.

Één essentieel aspect staat hierbij altijd centraal:

Eenvoud van bediening

Het gebruikersvriendelijkste gebouwbeheersysteem!

Het succes van het modulaire OCS1000 regelsysteem is gebaseerd op de eenvoud van bediening. Het heeft geavanceerde mogelijkheden, maar is toch het eenvoudigst bedienbare systeem, dat op de markt verkrijgbaar is.

Bediening kan ter plaatse maar ook op afstand via een modem. Met het systeem kan bovendien de situatie samen on-line worden bekeken. De unieke software maakt zelfs Real Time beleving van de regeltechniek mogelijk. Ideaal en tijdbesparend!

Succesvol, omdat geen computerervaring nodig is!

Zelfs iemand zonder computerervaring kan het systeem instellen. Een menugestuurd programma begeleidt de gebruiker bij het bekijken en instellen van de parameters. Dit is zo gebruikersvriendelijk, dat een handleiding vrijwel overbodig is.

Uw voordelen:

  • een bedrijfszeker regelsysteem,
  • u ziet wat er op het scherm gebeurt,
  • optimaal functionerende installaties,
  • een maximum comfort en energiebesparing,
  • een verlaging van de servicekosten,
  • enthousiaste adviseurs, installateurs en beheerders!

Meer info

Een platte organisatie

Onze organisatie heeft korte lijnen, die zorgen voor een direct en goed persoonlijk contact. Alle teams hebben een hoog kennisniveau en een jarenlange expertise op het gebied van installaties in gebouwen, variërend van scholen tot omvangrijke kantoorcomplexen. Specifieke toepassingsgebieden zijn bovendien gesneden koek: zwembaden, vakantieparken en waterbehandelingsinstallaties.

Oudotronic: regeltechniek met visie!