Oudotronic in een notendop;

Oudotronic is een meet en regelbedrijf dat sinds de jaren ’80 actief is. In deze jaren hebben wij ervaring en expertise opgedaan in gebouwbeheersystemen, en dan met name het klimaatbeheer. Dit passen wij toe bij diverse soorten gebouwen. Van relatief simpel; appartementencomplexen/scholen waar alleen verwarming, en mogelijk ventilatie in zit. Tot complex; zwembaden, fabrieken/drukkerijen waar naast de verwarming en watertemperatuur, de luchtkwaliteit en vochtigheid tot in de puntjes geregeld dient te worden.

Een platte organisatie;

Oudotronic heeft korte lijnen, die zorgen voor een direct en goed persoonlijk contact. Bij vragen kunt u bij alle medewerkers terecht, zij hebben een hoog kennisniveau. Nu is dit deels wel afhankelijk van hun rol binnen de organisatie. Mocht het dus voorkomen dat iemand u niet kan helpen, kunt u er van uitgaan dat diegene zorgt dat u bij de juiste persoon in contact komt. Iedereen heeft een jarenlange expertise op het gebied van installaties in gebouwen, variƫrend van scholen tot omvangrijke kantoorcomplexen. Specifieke toepassingsgebieden zijn bovendien gesneden koek: zwembaden, vakantieparken en waterbehandelingsinstallaties.

Ons eigen regelsysteem OCS1000;

Het succes van het modulaire OCS1000 regelsysteem heeft met name te maken, dat het voor ons vrij programmeerbaar is. De doeleinden zijn haast eindeloos. Het is allemaal afhankelijk van wat er wenselijk is. Bediening kan ter plaatse met een laptop of een bedien-pc, maar ook op afstand via een storingsmelder. Deze maakt het niet alleen mogelijk te verbinden met de regelaar via internet/netwerk, maar stuurt ook meldingen wanneer er een storing is. Zelfs iemand zonder computerervaring kan het systeem instellen. Een menugestuurd programma begeleidt de gebruiker bij het bekijken en instellen van de parameters.

Uw voordelen:

  • een bedrijfszeker regelsysteem,
  • u ziet op het scherm wat er gebeurt,
  • optimaal functionerende installaties,
  • een maximum comfort en energiebesparing,
  • een verlaging van de servicekosten,
  • enthousiaste adviseurs, installateurs en beheerders!

Meer info

Oudotronic: regeltechniek met visie!